Close

KAREN VAN GARSSE

oprichter XERTUM

 

ERVARING

Eerst 7 jaar sales & marketing in de farmaceutische industrie. Dan 8 jaar mee in de bedrijfsleiding van het eigen familiebedrijf. Om uiteindelijk te kiezen voor de passie.

Meer dan 10 jaar actief als zelfstandig consultant/coach en gastdocent voor business-, organisatie- en talentontwikkeling. Karen coacht in Nederlands en Engels.  Ze combineert haar business-, HR- en professionele coach-ervaring met kennis van nieuwe werkvormen afgestemd op de samenleving 3.0.

Haar activiteiten voor individuen als loopbaancoach bij My Future Works (en vroeger als outplacementcoach voor kaderleden) vormen een perfecte synergie en inspiratiebron voor haar activiteiten als organisatiecoach.

Persoonlijk Leitmotiv van Karen

Karen gelooft dat een organisatie een levend systeem is dat haar eigen bestaansreden of zingeving heeft. Als mensen kunnen connecteren met dat hoger doel en de kans krijgen om hun sterktes en talenten in te zetten binnen deze organisaties, is de basis gelegd voor co-creatieve verbindingen en (intern) ondernemerschap. Op die manier verhoogt de resultaatfocus, de wendbaarheid van de organisatie en de intrinsieke motivatie van de medewerkers.  

Karen omarmt de toekomst

Talk the walk in bewust en duurzaam ondernemen, is het motto van Karen. Als “believer” van de samenleving 3.0, coach Karen 5% van haar tijd vrijwillig voor VZW’s die in België actief zijn in sociale profit sector via Toolbox Vzw. Daarnaast verbindt ze met collega’s in diverse initiatieven om de kanteling op te schalen en te begeleiden en ondersteunen.

KAREN LEERT AL LEVENSLANG...

  • Master TOEGEPASTE ECONOMISCHE WETENSCHAPPEN (KUL)
  • Professional Certified COACH (The Coaching Square en International Coach Federation)
  • Certificaat ORGANISATIECOACH (Living System Coaching)
  • Certificaat SOCIOTECHNIEK & INNOVATIEVE ARBEIDSORGANISATIES (Antwerp Management School en Flanders Synergy)
  • Krachtgericht Coachen (Prof. F. Korthagen)
  • Team Coaching (The Coaching Square)
  • Gecertifieerd voor DISC & drijfveren (Thomas International, TTI)
  • Gespreksbegeleiding en bemiddeling in familiebedrijven (MEDIV)

NETWERK VAN KAREN